Από τις 47 καταργήθηκαν οι έξη και γίνονται έργα σε άλλες δώδεκα

Για τις Παιδικές Χαρές, εδώ και τρία χρόνια μας μεταφέρεται το χρόνο διαμόρφωσής τους, κάθε φορά που θέτουμε το ερώτημα, κατέθεσαν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι της αντιπολίτευσης του Δήμου 3Β, κατά την συνεδρίαση της 23/4/18.

Ο δήμαρχος απάντησε ότι το έργο των παιδικών χαρών, είναι πρόβλημα πολλών Δήμων, κάτι που ακούστηκε στο διήμερο συνέδριο στο Διδυμότοιχο.

Ανέφερε ότι παρέλαβε ως Δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε 54 Παιδικές χαρές. Το μέγεθος του θέματος είναι μεγάλο. Πολλές απ’ αυτές ήταν σε ρέματα και άλλες είχαν μεγάλη κλήση και τις κατήργησαν. Ξεκίνησε ο Δήμος να ανακατασκευάσει 47 παιδικές χαρές στο σύνολο. Εχουν κατασκευαστεί αρκετές απ’ αυτές. Έχει γίνει μία προμήθεια οργάνων ενάμισυ περίπου εκατομμυρίου ευρώ για τις επόμενες δώδεκα που ήδη κατασκευάζονται σε διάφορες περιοχές του Δήμου, μεταξύ αυτών και αυτή που ξηλώθηκε πρόσφατα στο “Νότος”.

σ.σ. Να σημειώσουμε ότι η Παιδική Χαρά στο “Νότος” και στο Καβούρι είχαν κατασκευαστεί την τελευταία πενταετία, αλλά είχαν πρόβλημα “πιστοποίησης”.

Ο δήμαρχος δήλωσε ότι ο Δήμος θα έχει ανακατασκευάσει μέχρι τέλος Ιουνίου, τις 41 από τις 47 και σε κάθε συνοικία υπάρχει ήδη μία κατασκευασμένη Παιδική Χαρά, που γεμίζουν κόσμο. Δήλωσε δε ότι είναι πρότυπα πανελλαδικά, η κατασκευή τους.

σ.σ. Βέβαια έχουμε ακούσει πολλές ημερομηνίες και γι’ αυτό κρατάμε “μικρό καλάθι”.

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 453 επισκέπτες και κανένα μέλος