Οι ταχυδρομικοί κώδικες για το Δήμο Κρωπίας πλέον είναι τρεις. Οι 19441, 19442 και 19443

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) με επιστολή τους ενημερώνουν το Δήμο Κρωπίας, ότι από έλεγχο και επεξεργασία των στοιχείων χαρτογράφησης, του δήμου βάσει του συστήματος γεωγραφικών πληροφοριών (G.I.S.) που πραγματοποίησαν σε συνεργασία με την υπηρεσία του Δήμου, προέκυψαν διαφοροποιήσεις στις αναγραφόμενες ονομασίες των οδών του Δήμου.

Σχετική επιστολή θα στείλουν τα ΕΛΤΑ σε κάθε πολίτη της περιοχής, ενημερώνοντάς τον για την αλλαγή αυτή.

Οι ταχυδρομικοί κώδικες για το Δήμο Κρωπίας πλέον είναι τρεις. Οι 19441, 19442 και 19443.

Γράφουν συγκεκριμένα: «για την πλήρη εναρμόνιση των υπόψη στοιχείων και των δικών σας αρχείων, σας παραθέτουμε αναλυτική κατάσταση με τις κανονικοποιημένες ονομασίες των οδών της δικαιοδοσίας σας, με αλφαβηγτική σειρά ανά περιοχή, όπως αναγράφονται στο αρχείο του ταχυδρομικού κώδικα, προκειμένου να ενημερωθούν όλες οι υπηρεσίες σας. Αντίστοιχο αρχείο έχουν ήδη λάβει ο ΔΕΚΟ για να προβλούν στις από μέρους τους ενέργειες.

Η υπηρεσία μας θα αποστείλει σε όλους τους Δημότες ενημερωτικές επιστολές για να προβλούν με τη σειρά τους στη γνωστοποίηση του νέου ταχυδρομικού κώδικα, στους φορείς με τους οποίους συναλλάσσονται».

Να ελπίσουμε ότι μετά την ενημέρωση αυτή οι υπηρεσίες των ΕΛΤΑ θα γίνουν πιο γρήγορες, γιατί οι πολίτες στο Κορωπί διαμαρτύρονται τακτικότατα γιατί αργούν πάρα πολύ να παραλάβουν την αλληλογραφία τους, με αποτέλεσμα να καθυστερούν και οι ίδιοι στις υποχρεώσεις τους.

Κατάσταση οδών και κωδικών

 

Αφήστε σχόλιο...

Προτεινόμενο Video

Επισκέπτες σε σύνδεση

Αυτήν τη στιγμή επισκέπτονται τον ιστότοπό μας 389 επισκέπτες και κανένα μέλος